Search icon

Nasz system żywnościowy jest główną przyczyną utraty bioróżnorodności

03.02.2021 - Nasz globalny system żywnościowy jest główną przyczyną utraty bioróżnorodności. Raport Chatham House opracowany przy wsparciu UNEP (ONZ) i fundacji Compassion in World Farming, opisuje trzy działania potrzebne dla transformacji systemu żywnościowego.

Pełna treść informacji prasowej.

Globe

Używasz przestarzałej przeglądarki, której nie obsługujemy. Uaktualnij swoją przeglądarkę, aby poprawić bezpieczeństwo.

Jeśli masz więcej pytań na ten temat lub inną sprawę, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@ciwf.pl. Na wszystkie pytania odpowiadamy w ciągu dwóch dni roboczych. Jednak ze względu na dużą liczbę korespondencji, jaką otrzymujemy, czasami może to potrwać nieco dłużej. Prosimy, poczekaj aż odpowiemy na Twoje pytanie. Ewentualnie, jeśli Twoje zapytanie jest pilne, możesz skontaktować się z nami bezpośrednio dzwoniąc pod numer +48 22 428 23 56  (od poniedziałku do piątku od 9 do 17:30).